Afscheid nemen

in verbondenheid

Een warm en persoonlijk afscheid

Een afscheidsviering is een moment van liefdevolle verbondenheid met familie en vrienden, vol dankbaarheid en vol hartverwarmende herinneringen aan de persoon die je moet loslaten. De afscheidsviering is een belangrijk punt in het rouwproces: een moment van stilvallen, van troost en liefde.

Bij een afscheidsviering zetten we de overleden persoon in ons midden, met de juiste woorden en met sprekende beelden. Dit op de locatie van jullie voorkeur.

Hoe ga ik te werk? 

Als ceremoniespreker begeleid ik jullie in deze intense periode. In een uitgebreid gesprek luister ik naar jullie verhalen, herinneringen en wensen. We zoeken samen naar elementen die de viering voor jullie uniek maken: de juiste muziek, rakende teksten, symboliek, manieren om mensen via de livestream te betrekken bij de viering, ... Na ons gesprek schrijf ik de afscheidsviering en lees de teksten van de verschillende sprekers na. Tijdens de afscheidsviering vertel ik de verhalen en praat het geheel op een warme en persoonlijke manier aan elkaar. Voel je je niet sterk genoeg om je tekst zelf voor te lezen, dan kan ik dat van jou overnemen. 

--- Enkel regio Gent


Een afscheidsviering

Een begeleide afscheidsviering

Een warme, persoonlijke afscheidsviering. In dit pakket zit een uitgebreid kennismakingsgesprek, de voorbereiding van de viering en het begeleiden van de viering zelf.
(exclusief verplaatsing)

490 euro