Een huwelijksviering

Een écht persoonlijke huwelijksviering? 

Binnenkort zeggen jullie 'ja!' tegen een leven met elkaar. Een bijzonder kantelpunt in jullie leven. Een moment dat je wil delen met vrienden en familie. De start van een nieuw hoofdstuk. 

Je wil dit bijzondere moment markeren met een warme en persoonlijke huwelijksviering? Je wil een moment van diepgang, maar met een vleugje magie en humor? Je zoekt verwondering, verstilling, ontroering, verbondenheid met iedereen die je graag ziet? Klassiek of 'met een hoekje af', je bent welkom.
Met jullie liefdesverhaal in mijn koffertje breng ik een huwelijksceremonie die qua stijl, inhoud en gevoel helemaal 'jullie' is. We stappen samen in een traject met jullie liefdesverhaal als wegwijzer en een echt persoonlijke huwelijksceremonie als eindbestemming.

Benieuwd? Vraag vrijblijvend mijn infobrochure aan via herlindedely@gmail.com. 

Hoe ga ik te werk? 

  • We leren elkaar kennen in een vrijblijvend gesprek (live of via videocall) kort na jullie aanvraag. 
  • Beslis je om met mij samen te werken, dan krijg je enkele weken later een prachtige houten doos vol inspiratie in de bus: een gids voor jullie ceremonie, geloftenboekjes, een vragenlijst en een uniek, handgemaakt cadeautje. Zo kan je, samen met je partner, beginnen dromen van je ceremonie.
  • Enkele maanden voor jullie huwelijk komen we een of meerdere keren samen en leer ik jullie als koppel persoonlijk kennen. Ik luister naar jullie verhaal, noteer jullie wensen en we werken samen toe naar een concept dat helemaal bij jullie past. 
  • Op basis hiervan maak ik een draaiboek op. Ik neem contact op met de gastsprekers, de wedding planner, de muzikanten, ... Ik lees de teksten van de gastsprekers na en zorg ervoor dat die, samen met mijn en jullie teksten, één mooi geheel vormen.
  • Ik help jullie bij het schrijven van je geloften, als je dat wenst.
  • De week voor jullie huwelijk ontmoeten we elkaar nogmaals (live of via videocall) en we zetten de laatste puntjes op de i, zodat we allemaal met een gerust hart aan de huwelijksdag kunnen beginnen.

Kostprijs

Een begeleide huwelijksceremonie

(verplaatsing tot 30 kilometer inbegrepen)

1650 euro

NIEUW! 
Begeleiding van jullie eigen ceremoniespreker-voor-1-dag


Zou je het fijn vinden dat jullie huwelijksceremonie gemaakt en gebracht wordt door een goeie vriend of familielid? Of ben jij gevraagd om de ceremonie van iemand uit je omgeving te verzorgen, maar weet je niet goed hoe je hier aan moet beginnen? 

 In dit pakket coach ik jullie ceremoniespreker-voor-1-dag bij het opbouwen, schrijven en brengen van jullie huwelijksceremonie.

  • Ik heb een gesprek met het familielid of de vriend(in) die de ceremonie zal maken en begeleiden (bij mij thuis of digitaal). Ik beantwoord al zijn/haar vragen. Ik deel mijn expertise en geef hem/haar al mijn tips, documenten, vragenlijsten, de inspiratiegids voor koppels, ... Zo kan jullie ceremoniespreker-voor-1-dag vol vertrouwen zelf aan de slag, met mij als coach.
  • Ik lees een tussentijdse en finale versie van de ceremonie na. Ik geef hierop gedetailleerd feedback, live of in een videocall.
  • Ik ben tussentijds bereikbaar voor vragen van jullie ceremoniespreker-voor-1-dag.

Wat heb je nodig wanneer je hiervoor kiest? Een héél enthousiast persoon die zijn tanden in jullie ceremonie wil zetten, die een vlotte pen heeft en geen schrik heeft om voor een publiek te staan.  

399 euro