Een geboorteviering

Een nieuw kindje in jullie gezin?

De geboorte van jullie eerste kindje? Het vierde in de rij? Recent een kindje geadopteerd? Je zoon of dochter is welkom in het gezin, in de familie en op deze wereld. 

Steeds meer mensen zijn op zoek naar een betekenisvolle en warme manier om dit nieuwe leven te vieren. Daar kan ik je bij helpen. Laten we dit mooie moment markeren door het samen vorm te geven. 

Hoe ga ik te werk? 

Het is belangrijk dat jullie een geboortespreker kiezen waar jullie een echte klik mee hebben. In een verkennend (video)gesprek beantwoord ik al jullie vragen en luister ik naar jullie verwachtingen. Voelt dit contact goed aan voor jullie, dan maken we een afspraak voor een uitgebreid gesprek, bij mij of bij jullie thuis. Daarin leer ik jullie als gezin kennen en bouwen we samen de viering op. 

Na enkele weken stuur ik jullie een eerste voorstel door dat we aanpassen tot het voor jullie helemaal goed zit. 

Welke pakketten zijn mogelijk?

Een geboorteviering

Een warme, persoonlijke viering op maat van jullie gezin en het nieuwe kindje, op de dag zelf begeleid door Herlinde. In dit pakket zit een uitgebreid kennismakingsgesprek, de voorbereiding van de ceremonie en het begeleiden van de ceremonie zelf.
(exclusief verplaatsingsonkosten)

790 euro

Een viering op papier

Willen jullie zelf de viering begeleiden, maar heb je hulp nodig bij het opstellen van de structuur en de teksten? In dit pakket schrijf ik, na een persoonlijk gesprek, een ceremonie (60 min.) op jullie maat. Ik lees ook de getuigenissen van familie en vrienden na zodat het geheel goed zit.

490 euro