Getuigenissen

een terugblik op zoveel mooie verhalen

Edmée & Stijn

"Eerst en vooral willen we jou graag bedanken, lieve Herlinde. Voor de fijne gesprekken, voor jouw prachtige woorden, jouw waardevolle feedback en jouw hulp en begeleiding in dit hele verhaal. Een dikke merci vanuit de grond van ons hart voor alles!!! Zowel Stijn als ik hebben afgelopen zaterdag intens genoten van ieder moment. We hebben onze dag heel bewust beleefd en zijn ontzettend dankbaar dat we omringd werden door zoveel liefde en schoonheid. Ik zou het zo weer opnieuw willen doen. ;D

Maar Herlinde, echt waar, wat een fijne en prachtige ceremonie is het geworden zeg! Ik krijg nog steeds tranen in de ogen als ik eraan terugdenk. We werden nadien bedolven onder de complimenten over hoe ontroerend en betekenisvol alles was. Zelf ons internationale gezelschap gaf aan verschillende keren kippenvel te krijgen ondanks dat ze de taal niet verstonden. Het was een heel pure en oprechte ceremonie waar we beiden enorm van onder de indruk waren en nog steeds zijn. Dank je wel daarvoor!" 

Foto's onder: Chess Bonte

Friedel & Frédéric

"Herlinde was voor ons een logische keuze als ceremoniespreker gezien haar liefde voor het woord, haar gave om mensen zeer goed aan te voelen, haar punctualiteit en haar ervaring met spreken voor een publiek. Samen werkten we de structuur van de ceremonie uit. Daarna nam Herlinde het voortouw en werkte ze alles verder uit. De dag zelf verliep de ceremonie perfect. Ze vormde het hoogtepunt van de dag: een ceremonie op maat die perfect aansloot bij ons. Ze werd gebracht door een fantastische spreker met een heel warm timbre in haar stem. We houden er fantastische herinneringen aan over!"

Foto's hieronder: Ann Van de Voorde

Julien

"Deze dag zal ons altijd bijblijven. Je hebt er een prachtige viering van gemaakt! Niemand had dit beter kunnen doen voor ons dan jij... Tilia geeft vorm aan de talenten die je in je hebt: de kunst van het woord, voordracht en diepgang. Bedankt voor de liefdevolle bijdrage aan deze 'Ode aan het leven'!"

Elien, Mathieu, Renée en Julien

Foto's hieronder: Margo Carton 

Simon en Maaike

"Herlinde was ceremonie-spreker op ons huwelijk eind mei 2022.
We hebben de ganse ceremonie met een glimlach op ons gezicht gezeten, de ceremonie draaide echt om ons! Ook alle teksten van de andere sprekers werden door Herlinde gecoördineerd en in één mooi geheel gegoten. Dit deed ze met een enorme rust, net zoals we haar tijdens de voorbereidingen hadden leren kennen. We konden ons geen betere ceremoniespreker wensen voor onze grote dag!" 

Foto's hieronder: BeYoutiful